Δήμαρχος

Καλωσορίσατε στην διαδικτυακή πύλη του Δήμου Αντιπάρου.  Η διαδικτυακή πύλη του Δήμου Αντιπάρου βρίσκεται στην υπηρεσία δημοτών, φίλων και επισκεπτών και έχει ως σκοπό:

  • Να παρέχει αξιόπιστη και έγκαιρη ενημέρωση για τα δημοτικά πράγματα,
  • Να παρουσιάζεται κάθε ενέργεια των υπηρεσιών του δήμου,
  • Να αξιοποιούνται οι δυνατότητες της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης

Σκοπός μας είναι να παραμείνουμε πιστοί στις βασικές μας αρχές της Διαφάνειας και της σωστής και διαρκούς επικοινωνίας με τον πολίτη.

Βιογραφικό

Ο Αναστάσιος Φαρούπος γεννήθηκε στην Αντίπαρο το 1965.

ΣΠΟΥΔΕΣ

Τελείωσε το 1982 το Λύκειο Πάρου και στη συνέχεια φοίτησε στη σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (τμήμα λογιστικής) του ΤΕΙ Ηρακλείου, όπου και αποφοίτησε το 1987. Ακολούθως, το 1990, παρακολούθησε επιμορφωτικό σεμινάριο διάρκειας 200 ωρών «σύγχρονη λογιστική οργάνωση για Μ.Μ.Ε., που οργανώθηκε στο Κέντρο Καινοτομιών Αθήνας.

Από το 1991 έως και το 2009 έλαβε μέρος σε επιμορφωτικά σεμινάρια στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης, σε επιμορφωτικά σεμινάρια φορολογικού αντικειμένου του πανελλήνιου συλλόγου λογιστών και της πανελλήνιας ομοσπονδίας λογιστών, καθώς και σε σεμινάρια της σχολής υπαλλήλων του υπουργείου οικονομικών.

Έχει άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας (πιστοποιητικό TOEIC) και είναι γνώστης προγραμμάτων υπολογιστών και διαδικτύου.

ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ

Από το Μάρτιο του 1993 έως και το Σεπτέμβριο του 2005 ήταν ιδιοκτήτης φοροτεχνικού γραφείου, ενώ από 1/1/2000 έως και 31/12/2003 ήταν οικονομικός διευθυντής της Κοινοτικής Επιχείρησης Αντιπάρου.

Από τον Οκτώβριο του 2005 είναι υπάλληλος του υπουργείου οικονομικών.

Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, έχει άδεια υπογραφής ισολογισμών και αποτελεσμάτων χρήσης και άδεια χρήσης επαγγέλματος λογιστή φοροτεχνικού Α’ τάξης.