Βραβευση Best City Awards 2023 – Ψηφιακή Πύλη Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Δήμου Αντιπάρου

18 Ιανουαρίου, 2023

ΔΤ Δήμος Αντιπάρου

“Δήμος Αντιπάρου e-Goverment Portal”, Silver Βραβείο

Με τοSilver Βραβείο, στην κατηγορία “Εφαρμογές Ι.C.T & D.T” διακρίθηκε ο Δήμος Αντιπάρου για την υλοποίηση του έργου  “Δ. Αντιπάρου e – Government Portal”  στα Best City Awards 2023 που πραγματοποιήθηκαν στις 16 Ιανουαρίου 2023 στο αμφιθέατρο «Μιλτιάδης Έβερτ» της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων.

Η συγκεκριμένη διάκριση αποτελεί άλλη μία απόδειξη των βημάτων ψηφιακής καινοτομίας που πραγματοποιεί τα τελευταία χρόνια ο Δήμος Αντιπάρου, με στόχο την υποστήριξη των πολιτών, την ενίσχυση της τοπικής κοινωνίας αλλά και την προώθηση της συμμετοχικότητας.

 Το βραβείο παρέλαβαν o Δήμαρχος, κ. Αναστάσιος Φαρούπος, ο Αντιδήμαρχος, κ. Αρτέμιος Τριαντάφυλλος κι οι κυρίες Κλαούντια Σκορούπα και Μαρία Σωτηρίου, στελέχη των ομάδων υλοποίησης του έργου στην Crowdpolicy.

H νέα, πρωτοποριακή διαδικτυακή πύλη ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, που υλοποιήθηκε με την υποστήριξη της ελληνικής εταιρείας τεχνολογίας και καινοτομίας Crowdpolicy, έχει ως στόχο την αναβάθμιση της εξυπηρέτησης των δημοτών και επισκεπτών, καθώς και την άμεση ενημέρωσή τους για τοπικά νέα και ζητήματα που μπορεί να προκύψουν. Επιπλέον, η διαδικτυακή πύλη είναι συνδεδεμένη με πολλαπλές υπηρεσίες ηλεκτρονικής διακυβέρνησης για την καλύτερη διευκόλυνση των δημοτών και την ενίσχυση του ψηφιακού μετασχηματισμού και της τοπικής οικονομίας.

Η διαδικτυακή πύλη “Δήμος Αντιπάρου e – Government Portal είναι προσβάσιμη σε όλους τους πολίτες μέσα από την ιστοσελίδα του Δήμου Αντιπάρου:

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα βραβεία, καθώς και φωτογραφίες της Τελετής Απονομής των βραβείων μπορείτε να βρείτε στο https://www.bestcityawards.gr/.