Θαλάσσια Σπορ

Αν διαθέτετε τον εξοπλισμό σας και είστε γνώστης της θάλασσας και των καπρίτσιων της, μπορείτε ελεύθερα να διαλέξετε την παραλία που σας ταιριάζει και να αθληθείτε! Ο καταπληκτικός, πλούσιος βυθός, τα πεντακάθαρα νερά και η ποικιλία παραλιών θα σας συναρπάσουν! Λόγω της μορφολογίας του νησιού, υπάρχουν πολλές “ήσυχες” ακτές, για surfing και καταδύσεις, τις οποίες είναι εύκολο να ανακαλύψετε, κάνοντας το γύρο του νησιού.

Οργανωμένες παραλίες, με ομπρέλες και ξαπλώστρες για τους λουόμενους  είναι η 1η  και 2η Ψαραλυκή, τα Γλυφά, το Απάντημα (ανατολικά) και ο Άγιος Γεώργιος (νοτιοδυτικά).

Εάν δεν διαθέτετε εξοπλισμό, είστε ερασιτέχνης και θέλετε να δοκιμάσετε μία νέα, αξέχαστη εμπειρία δράσης, οι παραλίες που ψάχνετε είναι τα Γλυφά η 1η και η 2η Ψαραλυκή. Στην 1η Ψαραλυκή υπάρχουν θαλάσσια ποδήλατα ,στη 2η Ψαραλυκή, θα απολαύσετε τη χαρά των θαλάσσιων παιχνιδιών (μπανάνα κλπ.), ενώ φθάνετε εύκολα, με τα πόδια, από το λιμάνι. Στα Γλυφά θα βρείτε να κάνετε windsurfing. Η πρόσβαση στην παραλία είναι εύκολη, με συχνά δρομολόγια του λεωφορείου. Ο εξοπλισμός για τα θαλάσσια sports παρέχεται ή ενοικιάζεται επί τόπου.

Στον κεντρικό δρόμο του οικισμού της Αντιπάρου, θα βρείτε δύο εξειδικευμένα καταστήματα θαλάσσιου εξοπλισμού. Εάν ανήκετε στους τολμηρούς αυτού του κόσμου, μας μένει να σας καλωσορίσουμε στο νησί και να σας ευχηθούμε “Καλή διασκέδαση”!