18 Δεκεμβρίου, 2013

Με μεγάλη επιτυχία έγινε την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013 η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Δήμου και της Κ.Ε.Δ.Α. για όλα τα παιδιά

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ     Αντίπαρος  17/12/2013
ΤΗΛ 2284061570
ΦΑΞ 2284061218     


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία έγινε την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013 η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Δήμου και της Κ.Ε.Δ.Α. για όλα τα παιδιά.
Μικροί και μεγάλοι κατέκλυσαν την κεντρική πλατεία του νησιού και δημιούργησαν μια πραγματικά χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα .Οι μικροί μας φίλοι διασκέδασαν με το ζωντανό θεατρικό «Ο κ. Τουν Τουν και τα παιχνίδια των Χριστουγέννων», ζωγράφισαν στα προσωπάκια τους χριστουγεννιάτικα θέματα, χόρεψαν  σε  γιορτινούς ρυθμούς και φωτογραφήθηκαν με την Πέπα, το αγαπημένο τους γουρουνάκι. Στο τέλος τραγούδησαν τα κάλαντα και υποδέχτηκαν με χαρά τον Αη Βασίλη που τους μοίρασε τα δώρα του. Κατά τη διάρκεια της γιορτής όλοι απολαύσαμε ζεστούς λουκουμάδες προσφορά του κ. Πιέρρου Τριαντάφυλλου.
Ήταν μια βραδιά που τη χάρηκαν όλα τα παιδιά αλλά και μια ευκαιρία για τους μεγάλους να μπούμε στο πνεύμα των Χριστουγέννων, ξεφεύγοντας για λίγο από τη δύσκολη πραγματικότητα.
Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους βοήθησαν.

Χαρούμενα Χριστούγεννα!

ΔΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ      Κ.Ε.Δ.Α.