Στη διεθνή τουριστική έκθεση SALON DE MONDIAL που πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι 21-24 Μαρτίου συμμετείχε φέτος για πρώτη φορά η Αντίπαρος

28 Μαρτίου, 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Αντίπαρος ….. στη Γαλλία

            Στη διεθνή τουριστική έκθεση SALON DE MONDIAL που πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι 21-24 Μαρτίου συμμετείχε φέτος για πρώτη φορά η Αντίπαρος με ιδιαίτερη επιτυχία φιλοξενούμενη στο περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Οι δύο Δημοτικοί Σύμβουλοι που εκπροσώπησαν την Αντίπαρο πρόβαλαν το νησί μας διανέμοντας το ειδικό μεταφρασμένο διαφημιστικό υλικό  που είχε προετοιμαστεί από τη Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου μας.

Για τέσσερις ημέρες οι εκπρόσωποί μας ήρθαν σε επαφή με χιλιάδες επισκέπτες, δίνοντας όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την Αντίπαρο, τονίζοντας τις ομορφιές και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της, παρουσιάζοντας τον Αρχαιολογικό χώρο του Δεσποτικού της Αντιπάρου, το Σπηλαίο, το Κάστρο, τις καθαρές παραλίες της.   Παράλληλα μετέφεραν τη φιλοξενία  και τη ζεστασιά των κατοίκων και των επιχειρηματιών του τόπου μας, το καλό φαγητό και τις προσιτές τιμές.  

Επίσης κατά τη διάρκεια λειτουργίας της έκθεσης συναντήθηκαν και συζήτησαν με πολλούς εκπροσώπους του τουριστικού κλάδου οι οποίοι έλαβαν πληρέστατη ενημέρωση για το νησί μας.

Η προσέλευση ήταν αθρόα, το ενδιαφέρον των επισκεπτών πολύ μεγάλο και τα οφέλη που θα αποκομισθούν από το νησί και τους επιχειρηματίες μας πιστεύουμε ότι θα είναι μεγάλα και θα φανούν άμεσα.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ

ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ