Δύο βραδιές γεμάτες μελωδίες και ποίηση στο Κάστρο της Αντιπάρου .

14 Ιουνίου, 2012

Δύο βραδιές γεμάτες μελωδίες και ποίηση

στο Κάστρο της Αντιπάρου

πρόσφεραν το Σαββατοκύριακο 9/6 και 10/6 ο Δήμος Αντιπάρου και η Κοινωφελής Επιχείρησή του (Κ.Ε.Δ.Α.) στους κατοίκους και τους επισκέπτες του νησιού μας.

1)Το Σάββατο 9/6 φιλοξενήσαμε τους μονωδούς του Opera Studio της Εθνικής Λυρικής Σκηνής που μάγεψαν κυριολεκτικά όσους παραβρέθηκαν. Ο Κος   Χρήστος Κεχρής (Τενόρος), οι Κες Κατερίνα Κρασσά (Μεσόφωνος), Βάσια Ζαχαροπούλου και Λητώ Μεσσήνη (Υψίφωνοι), Αθηνά Καστρινάκη (Μεσόφωνος), με τη συνοδεία της Κας Δόμνας Χάλαρη στο πιάνο ερμήνευσαν άριες από γνωστές όπερες των: Giuseppe Verdi, Georges Bizet, Giacomo Puccini, Johann Strauss αλλά και των Θεόφραστου Σακελλαρίδη και Νίκου Χατζηαποστόλου ενώ έκλεισαν τη βραδιά με μια λουλουδιασμένη καληνύχτα και ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη φιλοξενία τους στην όμορφη Αντίπαρο.  

2) Την Κυριακή 10/6 η χορωδία της Νάουσας υπό τη διεύθυνση της κυρίας Φένιας Θεοφίλου, μας ταξίδεψε μέσα από τους στίχους ενός από τους κορυφαίους ποιητές και στιχουργούς μας Νίκου Γκάτσου σε στιγμές και τραγούδια που σημάδεψαν σημαντικές εποχές της χώρας μας. Μια ξεχωριστή εμπειρία γεμάτη μηνύματα και αναμνήσεις δοσμένες μέσα από εικόνες, ήχους, μελωδίες και ερμηνείες.        

Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους συμμετείχαν, το εστιατόριο «Ανάργυρος» για την ευγενική προσφορά των γευμάτων στα μέλη της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και τον κύριο Μπάμπη Μεγάλο για την ηχητική κάλυψη των δύο εκδηλώσεων.

Ο Δήμαρχος Αντιπάρου