Στην Ι΄ Μαθητιάδα Σερρών που διεξήχθη από 11 – 15 /5 συμμετείχε φέτος το Γυμνάσιο με τη Λυκειακή τάξη του νησιού μας.

22 Μαΐου, 2012

Στην Ι΄ Μαθητιάδα Σερρών που διεξήχθη από 11 – 15 /5 συμμετείχε φέτος το Γυμνάσιο με τη Λυκειακή τάξη του νησιού μας. Το σχολείο μας επιλέγει από όλα τα σχολεία των Κυκλάδων προκειμένου να εκπροσωπήσει το νομό στη διοργάνωση αυτή.
Τα 8 παιδιά και οι 3 συνοδοί καθηγητές προώθησαν το νησί μας, μέσω του τουριστικού περιπτέρου που υπήρχε με διαφημιστικό υλικό, ντόπια προϊόντα και προβολή φωτογραφιών. Κυρίως όμως μας έκαναν πολύ υπερήφανους αφού επιστρέφοντας έφεραν, εκτός από την πολύ ωραία εμπειρία που απεκόμισαν και αξιόλογες διακρίσεις: από τα 57 σχολεία της Ελλάδας και της ομογένειας που συμμετείχαν, απέσπασαν
4 χρυσά ( 4 Χ 80 σκυταλοδρομία)
3 χρυσά (άλμα εις μήκος, σφαίρα αγοριών, ακόντιο)
3 ασημένια (τζούντο, δίαθλο, σφαίρα κοριτσιών)
1 χάλκινο (βάδην 1.000μ)
Οι μαθητές που συμμετείχαν είναι: Βιάζης Ιωάννης, Μαριάνος Δημήτρης, Καμπάσης Παναγιώτης, Μπιζάς Παναγιώτης, Ντότσικα Ασημίνα, Τριαντάφυλλος Βαγγέλης, Τριαντάφυλλος Μιχάλης και Φαρούπος Δημήτρης. Τους συνόδευσαν η Διευθύντρια κ. Μαρία Βενιέρη και οι εκπαιδευτικοί Δήμητρα Ζουριδάκη και Ευθύμιος Τσιρώνης (που είχε εθελοντική συμμετοχή). Ο Δήμος Αντιπάρου, στηρίζοντας την πρωτοβουλία του σχολείου, κάλυψε τα έξοδα της συμμετοχής και το βράδυ της επιστροφής επεφύλαξε θερμή υποδοχή στα παιδιά μας και τους ευχήθηκε καλή πρόοδο και πάντα επιτυχίες.

Ο Δήμαρχος Αντιπάρου