Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε από το Δήμο Αντιπάρου στην αίθουσα Καλουδά η παρουσίαση του βιβλίου του συγγραφέα και ηθοποιού Στέλιου Μάϊνα «Τα φαινόμενα απατούν» το Σάββατο 28/01/12 .

3 Φεβρουαρίου, 2012

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ

Τ.Κ. 84007

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε από το Δήμο Αντιπάρου στην αίθουσα Καλουδά η παρουσίαση του βιβλίου του συγγραφέα και ηθοποιού Στέλιου Μάϊνα «Τα φαινόμενα απατούν» το Σάββατο 28/01/12.
Συντονιστής της βραδιάς ήταν ο δημοσιογράφος και διευθυντής του «Σύρος TV1»
 κ. Κομνηνός Στρογγύλης.
Ο Δήμαρχος Αντιπάρου στο σύντομο χαιρετισμό του , καλωσόρισε το Στέλιο Μάϊνα και τόνισε πως είναι τιμή και χαρά που προβάλλουμε το βιβλίο του στον τόπο του.
Η παρουσίαση του βιβλίου έγινε από τη φιλόλογο καθηγήτρια Μαρινάτου Μαρία , έγιναν κειμενικές αναφορές από μαθητές του Γυμνασίου Τ.Λ. Αντιπάρου και αναγνώσεις αποσπασμάτων από τον ίδιο το συγγραφέα και την ηθοποιό Κάτια Σπερελάκη.
Ακολούθησε ένα θεατρικό δρώμενο που έφερε θύμισες από το παρελθόν της παιδικής ηλικίας του ηθοποιού στην Αντίπαρο και μια μουσική περιήγηση από εφήβους ερασιτέχνες –μουσικούς του νησιού μας.
Παράλληλα προβλήθηκε ένα βίντεο- αφιέρωμα στον κ. Μάϊνα και φωτογραφίες από τα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς «Το νησί».
Ο Δήμος Αντιπάρου ως ένδειξη τιμής προς το πρόσωπό του , του πρόσφερε το βιβλίο Πάρος –Αντίπαρος  με τα μάτια των χαρτογράφων και περιηγητών της Κυριακής Ραγκούση – Κοντογιώργη του Ιστορικού Λαογραφικού Μουσείου «Ανθέμιον».
Στο τέλος της εκδήλωσης ο Δήμαρχος απένειμε τιμητική πλακέτα στην Κυριακή Ραγκούση – Κοντογιώργη για την προσφορά της στην ιστορία και τη λαογραφία του νησιού μας , την οποία λόγω αδυναμίας της να παραστεί, παρέλαβε ο συζυγός της κ. Αλέκος Κοντογιώργος.
Ευχαριστούμε όλους όσους συνετέλεσαν στην επιτυχία της εκδήλωσης αλλά κυρίως τους συμπατριώτες μας που συμμετείχαν με την παρουσία τους στο πρώτο πολιτιστικό γεγονός του 2012 για το νησί μας.

 Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ