ΑΝΤΙΠΑΡΙΩΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2024

19 Φεβρουαρίου, 2024

Ο Δήμος Αντιπάρου με την Ομάδα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων και όλοι οι Σύλλογοι του νησιού μας (Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου,Δημοτικού,Γυμνασίου και Λ.Τ, Γυναικών, Πλοηγός, Aντίπαρος Εν Πλω, Ναυτικός Όμιλος και Εθελοντών Διασωστών) ετοιμάζουμε για τις Απόκριες μια σειρά εκδηλώσεων αναβίωσης λαογραφικών εθίμων, παραδοσιακών παιχνιδιών, γιορτές και δρώμενα για μικρούς και μεγάλους.

Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν με το άνοιγμα του Τριωδίου την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024 και θα κλείσουν με αποκορύφωμα την παρέλαση της Καθαράς Δευτέρας, στις 18 Μαρτίου 2024. 

Το Καρναβάλι παραδοσιακά βρίσκεται στη καρδιά μας λόγω της δημιουργικής, αυθόρμητης και μαζικής συμμετοχής που το χαρακτηρίζει και είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την ταυτότητα της Αντιπάρου.

Φέτος το 1ο οργανωμένο «ΑΝΤΙΠΑΡΙΩΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2024» κινείται στο κλίμα και το ρυθμό της αποκριάς με πρωταγωνιστές τα παιδιά.Στόχος όλων μας να γιορτάσουμε στην Αντίπαρο ένα τρελό καρναβάλι, να ζήσουμε μια όμορφη εμπειρία και να δημιουργήσουμε αξέχαστες αναμνήσεις!

Καλές Αποκριές!

«ΑΝΤΙΠΑΡΙΩΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2024»