Δωρεάν εξ’ αποστάσεως εκπαιδευτικά προγράμματα από το Κ.Ε.Κ. Γ. Γεννηματάς

8 Ιανουαρίου, 2021

 

 

ΝΕΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ & ΚΥΚΛΑΔΕΣ – ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2021

Το Αυτοδιοικητικό Κ.Ε.Κ. Γ. Γεννηματάς, με πολυετή εμπειρία και παρουσία στην υλοποίηση και τη διαχείριση εκπαιδευτικών προγραμμάτων ανέργων και εργαζομένων υποδέχεται την καινούργια χρονιά (2021) με την έναρξη νέων εκπαιδευτικών δράσεων για τα Δωδεκάνησα και τις Κυκλάδες. Ακολουθώντας τις εξελίξεις και με βάση τις νέες επιταγές επιμόρφωσης λόγω της πανδημίας του COVID 19, το ΚΕΚ θα υλοποιήσει τα προγράμματα εξ’ αποστάσεως διαδικτυακά με το σύστημα τηλεκπαίδευσης.

Οι δράσεις πραγματοποιούνται στα πλαίσια των έργων «Δράσεις, ενημέρωσης, επιμόρφωσης και κατάρτισης στα Δωδεκάνησα και στις Κυκλάδες», με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Το ΚΕΚ προετοιμαζόμενο για αυτές τις νέες δωρεάν εκπαιδευτικές δράσεις για το 2021 καλεί όλους όσους ενδιαφέρονται να  παρακολουθήσουν κάποια από τα νέα προγράμματα, να δηλώσουν έγκαιρα την επιθυμία τους και να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους, με μέγιστο αριθμό δηλώσεων τα τρία σεμινάρια ανά κύκλο εκπαίδευσης.

ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΓΓΡΑΦΩΝ 10/01/2021.

Στην ιστοσελίδα του έργου www.katartisi-pnai.gr, όπου γίνονται οι δηλώσεις συμμετοχής, έχει αναρτηθεί η λίστα των προγραμμάτων που θα ξεκινήσουν άμεσα.

Οι θεματικές κατηγορίες των προγραμμάτων είναι πολλές και ενδιαφέρουσες:

Ανθρώπινο δυναμικό,  Οικονομία,  Τουρισμός,  Πολιτισμός και Ιστορία, Πρωτογενής τομέας,  Ασφάλεια τροφίμων, Υγεία και Πρώτες Βοήθειες, Εστίαση και Γαστρονομία, Υπολογιστές, Ελληνική γλώσσα, Ξένες γλώσσες, Τέχνη, Ομορφιά και Περιποίηση.

Υπενθυμίζεται στους ενδιαφερόμενους ότι τα σεμινάρια απευθύνονται σε ενήλικες, ανεξαρτήτως ηλικίας, μορφωτικού επιπέδου, καταγωγής και επαγγελματικής κατάστασης, με στόχο την ανάπτυξη και αναβάθμιση επαγγελματικών δεξιοτήτων, ενώ η συμμετοχή στα σεμινάρια είναι δωρεάν. Όσοι  ολοκληρώσουν επιτυχώς τη συμμετοχή τους στα προγράμματα επιμόρφωσης θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης από το ΚΕΚ Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ.