ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ ΤΑΞΙ / ANTIPAROS TAXI

ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ ΤΑΞΙ / ANTIPAROS TAXI

 
 
Μετακινηθείτε στο νησί της Αντιπάρου γρήγορα και άνετα επιλέγοντας την υπηρεσία ταξί που σας προσφέρουμε. Γνωρίστε το νησί μας με ασφάλεια και αξιοπιστία! Επιπλέον υπάρχει δυνατότητα, κατόπιν συνεννόησης, για την μεταφορά σας από και προς το αεροδρόμιο και το λιμάνι της Πάρου. 
Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο +30 6970624750 (Whatsapp / Viber διαθέσιμα)  , +30 22840 61135  φαξ +30 22840 61496 και στο μέιλ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
 
 
Choose our taxi service to move around Antiparos Island fast and with comfort. Get to know Antiparos with safety and credibility! In addition, there is a possibility, after previous communication, for your transfer to and from the airport and the port of Paros.
Contact us at +30 6970624750 (Whatsapp / Viber app available) , +30 22840 61135 and our email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .
 
ΜΗ.Τ.Ε: ΤΑΖ 2947

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Υπεύθυνος: Άννα Μαρίνα Μωράκη / Anna Marina Moraki
  • Διεύθυνση: Αντίπαρος
  • Κινητό: +30 6970624750
  • Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Είδος: Μεταφορές Λεωφορείο

Έκθεση εικόνων

επιστροφή στην κορυφή

Στον οικισμό της Αντιπάρου θα βρείτε μία τεράστια γκάμα επιλογών, για αγορές για όλα τα γούστα. Ο κεντρικός δρόμος που οδηγεί στο Κάστρο, αλλά και ολόκληρος ο οικισμός είναι γεμάτος από μαγαζιά με είδη ένδυσης και υπόδησης, τοπικά προϊόντα, αξεσουάρ και κοσμήματα, χειροποίητα έργα τέχνης και τουριστικά καταστήματα. Για να βρείτε αυτό που χρειάζεστε, συμβουλευτείτε τον επαγγελματικό οδηγό.

Είδος

Διεύθυνση

Για προσθήκη ή διόρθωση καταχώρησης  απευθυνθείτε στην Κ.Ε.Δ.Α.
Τηλ. 22840 28314, email: keda@antiparos.gr

Πολιτική Cooikies

Χρησιμοποιώντας το antiparos.gr, συμφωνείτε στη χρήση των cookies από τον ιστότοπο.