ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ “PAROS FOODPANORAMA FESTIVAL”

20 Απριλίου, 2021

Η Unity Lead Enterprises διοργανώνει το 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Γαστρονομίας στην Πάρο, το “Paros FoodPanorama Festival”. Το Paros International FoodPanorama Festival θα διεξαχθεί στις 24-25 Ιουλίου 2021 στην πλατεία Μαντώς Μαυρογένους στην Παροικιά στην Πάρο και θα διεξάγεται κάθε χρόνο την ίδια περίοδο.

Πρόκειται για μια πολύ-επίπεδη εκδήλωση που μέσω δράσεων, όπως η γευσιγνωσία προϊόντων και των παράλληλων εκδηλώσεων, συνδέουν την ταυτότητα των ανθρώπων με την περιοχή παραγωγής των προϊόντων, που αυτό είναι που χαρακτηρίζεται ως γαστρονομική πολιτιστική ταυτότητα.

Μια ευρύτερη παρουσίαση του γαστρονομικού, πολιτιστικού και τουριστικού προϊόντος της κάθε χώρας.

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, προτίθεται να συμμετέχει στο Διεθνές Φεστιβάλ Γαστρονομίας “Paros FoodPanorama Festival”, και να καλύψει το τμήμα των εξόδων που αφορά το εκθεσιακό κόστος συμμετοχής στην συγκεκριμένη εκδήλωση.

Ως εκ τούτου καλούνται οι παραγωγοί, Αγροτικοί Συνεταιρισμοί και Κοινωνικοί Συνεταιρισμοί του Δήμου, οι οποίοι μεταποιούν ή και τυποποιούν τοπικά αγροτικά προϊόντα (τρόφιμα και ποτά), χρησιμοποιώντας τοπικές πρώτες ύλες, να δηλώσουν τη συμμετοχή τους το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 23 Απριλίου 2021, με email στο [email protected], δηλώνοντας την πρόθεση συμμετοχής τους, με σκοπό την συνολική παρουσίαση και προώθηση της γαστρονομίας, παραγωγών και τοπικών προϊόντων του Δήμου Αντιπάρου.