Ο Δήμος Αντιπάρου και η ΚΕΔΑ θα ήθελαν να ευχαριστήσουν θερμά τους ομιλητές της χθεσινοβραδινής ενημερωτικής συγκέντρωσης στην Αίθουσα Καλουδά

24 Μαρτίου, 2017

Ο Δήμος Αντιπάρου και η ΚΕΔΑ θα ήθελαν να ευχαριστήσουν θερμά τους ομιλητές της χθεσινοβραδινής ενημερωτικής συγκέντρωσης στην Αίθουσα Καλουδά, η οποία είχε ως θέμα της την εγκατάσταση αιολικών πάρκων και ανεμογεννητριών στην Πάρο : στη φωτογραφία απεικονίζονται, από αριστερά, οι κκ. Σπύρος Μητρογιάννης (Μέλος ΔΣ «Αρχίλοχου»), Κώστας Μπιζάς (Επάρχος Πάρου και Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου), Τάσος Φαρούπος (Δήμαρχος Αντιπάρου), Μάρκος Κωβαίος (Δήμαρχος Πάρου) και Θανάσης Μαρινόπουλος (Πρόεδρος ΚΔΕΠΑΠ). Η βραδιά ήταν άκρως ενδιαφέρουσα και η ενημέρωση επί του θέματος κατατοπιστικότατη. Ευχαριστούμε επίσης την Κοινοπραξία των Φεριμπότ για την ευγενική προσφορά της μεταφοράς των ομιλητών προς και από το νησί μας.
Ενόψει της μεγάλης συγκέντρωσης και διαδήλωσης κατά την εγκατάσταση των αιολικών πάρκων και ανεμογεννητριών, η οποία είναι να πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή στις 11πμ στην Πάρο, ο Δήμος Αντιπάρου θα διαθέσει το λεωφορείο του για τη δωρεάν μετακίνηση από και προς Αντίπαρο, όσων επιθυμούν να παρευρεθούν στην εκδήλωση-διαμαρτυρία της Κυριακής. Η Κοινοπραξία των Φεριμπότ επίσης ανακοίνωσε ότι θα προσθέσει έκτακτο δρομολόγιο, δωρεάν για το λεωφορείο και τους επιβάτες του, προς διευκόλυνσή τους. Το έκτακτο δρομολόγιο προς Πούντα θα πραγματοποιηθεί στις 10.45πμ την Κυριακή.